Sale

Pump och hink med fett -paket

New product

Ett FETT erbjudande! Beställ en hink med fett och en pump till kraftigt rabatterat pris

Mer detaljer

Limited special offer

5 500 kr

11 823 kr

  • Mobilux EP 2 (Universal)
  • Mobilgrease XHP 222 (Entreprenad)
  • Shell Gadus S3 A1300C 2 (Entreprenad)

- +

 
Mer information

Vi har plockat ihop ett riktigt vasst paket till kraftigt rabatterat pris.
Den tryckluftsdrivna pumpen (SKF) har en tryckförstärkning på 1:50. Förse den med 10bar luft och få ut hela 500bar tryck på fettet ur pistolmunstycket. Dock räcker det med betydligt mindre tryck på tryckluften än så. Pumpen har vi dessutom försett med hela 4 meter slang vilket gör att du når. Standard är annars 2 meter. Svivel och pistolmunstycke/fettventil ingår. Komplett med andra ord.

I standardutförande har vi valt att gå ut med ExxonMobil Mobilux EP som är ett högpresterande universalfett på litiumtvålbas.

Föredrar du hellre ett speciellt framtaget entreprenadfett så väljer du MobilGrease XHP 222 som är blått i färgen och som är baserat på litiumkomplextvål. XHP 222 är framtaget för tuffare belastningar samtidigt som det har betydligt bättre vattenbeständighet.

Som en liten joker i leken har vi kastat in Shells populära hallonröda fett Shell Gadus S3 A1300C 2 som oxå det är framtaget för just entreprenadmaskiner med sina långsamma rörelser men samtidigt skyhöga belastningar. Basoljan har en viskositet på hela 1300Cst och är baserat på kalciumtvålbas för att bli synnerligen vattenbeständigt.

Gör inte valet för svårt, det viktigaste är trots allt att du smörjer kontinuerligt. 

Vanliga frågor

Menu