Perma NOVA Styrenhet VIsa större

Perma NOVA Styrenhet

Artikelnummer: 551500

343 kr Exkl. moms

NOVA styrenhet. Med temperatursensor. Enkel inställning av tömningstiden.

Mer detaljer

NOVA Styrenhet med tryckknapp och display för enkel inställning av tömningstid. När patronen är förbrukad flyttar man enkelt över styrenheten till en ny smörjpatron.
Styrenheten har en integrerad temperatursensor för exakt tömning oavsett omgivningstemperatur. Ytterligare funktion är den tryckkompensation som ges för att bibehålla konstant tömning även under längre tömningsperioder där mottrycket hos smörjpunkten är hög. Styrenheten drivs av det batteripaket som är integrerat i varje smörjpatron. På detta vis säkerställs en kontinuerlig och fräsch strömförsörjning utan att separata batterier krävs.
Om du tidigare använt gasdrivna automatsmörjare känner du till temperaturens effekt på tömningstiden. perma-tec, världsledande tillverkare av automatsmörjare, introducerar sin senaste innovation -perma NOVA. Perma NOVA har fler stora fördelar. Den ger en exakt och kontinuerlig smörjning oavsett temperaturvariationer. Tömningstiden kan ställas inom intervallet 1 till 12 månader. Den är också EX-godkänd och mycket användarvänlig.

Övrigt 107271

30 andra produkter i samma kategori:

Faqs