NOVA Styrenhet

551500

New product

NOVA styrenhet. Med temperatursensor. Enkel inställning av tömningstiden.

Mer detaljer

429 kr

- +

 
Mer information

NOVA Styrenhet med tryckknapp och display för enkel inställning av tömningstid. När patronen är förbrukad flyttar man enkelt över styrenheten till en ny smörjpatron.
Styrenheten har en integrerad temperatursensor för exakt tömning oavsett omgivningstemperatur. Ytterligare funktion är den tryckkompensation som ges för att bibehålla konstant tömning även under längre tömningsperioder där mottrycket hos smörjpunkten är hög. Styrenheten drivs av ett batteri som är integrerat i varje smörjpatron. Därmed säkerställs strömförsörjningen utan att separata batterier krävs.
Om du tidigare använt gasdrivna automatsmörjare känner du säkert till temperaturens effekt på tömningstiden. perma-tec, världsledande tillverkare av automatsmörjare, introducerar sin senaste innovation - perma NOVA. perma NOVA har fler stora fördelar. Den ger en exakt och kontinuerlig smörjning oavsett temperaturvariationer. Tömningstiden kan ställas inom intervallet 1 till 12 månader. Den är också EX-godkänd och mycket användarvänlig.

 
Specifikationer
Övrigt 107271

Vanliga frågor

Menu