Smörjkompaniet.se -knutpunkten för smörjintresserade.
Vi är ingen regelrätt försäljningsorganisation med profiten som ultimatum. Vi lever i tron att vi kan förändra och bidra till ett enklare smörjunderhåll ute i industrin. Ju mer vi kan hjälpa till att förenkla desto roligare blir det för den som smörjer och desto troligare att den viktigaste av sysslor blir utförd.
Med tanke på alla de olika verkligheter och förutsättningar som finns där ute har vi skapat ett varuhus för smörjare med ett sortiment som gör att vi kan hjälpa just dig finna rätt lösning.
Oavsett vem som svarar när du ringer så talar du med en person som faktiskt är eller har varit ute och smort maskiner i verkligheten. Vår förhoppning är att detta faktum hjälper oss förstå dig och vad du önskar åstadkomma.
Låt oss inte vänta, vi står redo att hjälpa dig!

Du når oss omgående på 031-44 33 00

 

Smörjkompaniet erbjuder även ett komplett program tjänster inom området smörjteknik.
En samarbetspartner med ambitionen att alltid vara kunskapsledande och därmed framstå som ett tydligt och självklart alternativ för industrin. Allt från idéer, konsultation, installation till den praktiska och fortlöpande FU-smörjningen.

 

 • Idéer
  Vi hjälper dig ta fram helhetslöningar för åstadkomma ett fungerande smörjunderhåll. Rätt smörjmedel i rätt mängd på rätt plats och vid rätt tillfälle. Förvaringslösningar för ordning och reda. Rätt utrustning för jobbet.
 • Utbildningar inom tribologi
  Kunskap om smörjmedel och varför de används bidrar till ökad smörjvilja.
 • Automatisering
  Vi hjälper dig hitta rätt smörjautomation för att säkerställa tillgängligheten i din produktion.
  Installation, utbyggnad och reparation av centralsmörjsystem.
  Löpande funktionskontroll på existerande installationer.
 • Låt oss göra "skitgörat"!
  Mångårig praktisk erfarenhet med kunnig personal av den praktiska smörjningen. Alltifrån manuell fettsmörjning på regelbunden basis till oljebyten på årsintervall. Likt städningen, lej ut smörjningen till personal som gillar och kan sitt jobb och få därmed färre stillestånd på köpet...

 

Låt oss få veta vilka idéer och tankar du har. Förhoppningen är att vi kan hjälpa dig förverkliga dem.