Bristande underhåll kostar miljoner

Driftstopp kommer nästan alltid oförberett men med förebyggande underhåll kan man minska riskerna och säkra intäkterna i företaget.

Automatsmörjare - ett säkert val

Mer än 20% av de allvarliga arbetsplatsolyckorna är relaterade till underhållsarbete. Med automatsmörjning kan man höja säkerheten och undvika olyckor genom att jobba med förebyggande underhåll.

Kompletta smörjlösningar

Perma erbjuder kompletta lösningar för smörjning av transportörer, elmotorer, pumpar och fläktar. Här hittar du mer detaljerad information om de lösningar Perma har att erbjuda.

Smörjpunktsövervakning som den borde vara

perma MLP-Webbapplikation och MLP APP ger er snabbt överblick över alla era smörjpunkter och hjälper er att planera era smörjrundor och underhållsstopp.

Fjärrstyrd smörjpunktsövervakning

Enkel och okomplicerad – styr och övervaka perma ULTRA smörjsystem med perma CONNECT App.

perma ULTRA kraftfulla automatsmörjare

Med perma ULTRA sätter perma en ny standard för smörjautomation.

Smörj smartare

Smarta enpunktssmörjare har tagit över en stor del av de manuella smörjsysslorna. De har bidragit till att förhindra driftstopp.

Lagerströmmar orsakar lagerhaverier

Elektriska urladdningar eller lagerströmmar som leds från en motoraxeln genom ett lager till jorden i en elmotor kan ge upphov till elektrisk erosion och nedbrytning av smörjmedlet.

Temperaturoberoende elektromekaniskt smörjsystem

perma NOVA kan användas inom alla tillämpningsområden mellan -20°C och +60°C.

WADS - effektiv avgasning av medium

Gas och luftbubblor i smörjmedlet kan skada din utrustning. Med Walther Systemtechnics WADS-01, avgasningssystem, blir du av med gas och luftbubblor i ditt medium och optimerar därmed smörjprocessen.

Varför fjärrmontage?

Det finns många fördelar med att fjärrmontera smörjenheterna. Vi reder ut begreppen.

Rätt fett fixar kontakten

En lavinartad ökning av kontakter har inte bara medfört ökade servicekostnader utan en säkerhetsrisk. Men det finns en enkel lösning!

Precisionssmörjsystem med bekväm manövrering

perma STAR VARIO arbetar helt automatiskt, är temperatur- och tryckoberoende och har en mycket exakt utmatningshantering.

Luta dig tillbaka när WPS Professional gör jobbet

Walther Systemtechnics nya helautomatiserade doseringspump spelar i en egen division. Lämpar sig för medium- till högvisköst media.

VECKANS VARA

Ta en titt vad som döljer sig bakom veckans vara!

PERMA NOVA

perma NOVA kan användas för alla applikationer som ligger inom ett temperaturområde från -20 ° C upp till 60 ° C. Tömningstiden (1 - 12 månader) kan enkelt programmeras. En temperatursensor mäter regelbundet omgivningstemperaturen och styrenheten beräknar den erforderliga gasproduktionen baserat på dessa data.
Till veckans vara

Menu