Miljoner att spara på underhåll

Driftstopp kommer nästan alltid oförberett men med förebyggande underhåll kan man minska riskerna och säkra intäkterna i företaget.

Automatsmörjare - ett säkert val

Mer än 20% av de allvarliga arbetsplatsolyckorna är relaterade till underhållsarbete. Med automatsmörjning kan man höja säkerheten och undvika olyckor genom att jobba med förebyggande underhåll.

Kompletta smörjlösningar

Perma erbjuder kompletta lösningar för smörjning av transportörer, elmotorer, pumpar och fläktar. Här hittar du mer detaljerad information om de lösningar Perma har att erbjuda.

Smidig smörjpunktsövervakning

perma CONNECT och CONNECT APP ger er snabbt överblick över alla era smörjpunkter och hjälper er att planera era smörjrundor och underhållsstopp.

Lagerström orsakar lagerhaverier

Elektriska urladdningar eller lagerströmmar som leds från en motoraxeln genom ett lager till jorden i en elmotor kan ge upphov till elektrisk erosion och nedbrytning av smörjmedlet.

Rätt fett fixar kontakten

En lavinartad ökning av kontakter har inte bara medfört ökade servicekostnader utan en säkerhetsrisk. Men det finns en enkel lösning!

Fjärrstyrd smörjpunktsövervakning

Enkel och okomplicerad – styr och övervaka perma ULTRA smörjsystem med perma CONNECT App.

Temperaturoberoende elektromekaniskt smörjsystem

perma NOVA kan användas inom alla tillämpningsområden mellan -20°C och +60°C.

Precisionssmörjsystem med bekväm manövrering

perma STAR VARIO arbetar helt automatiskt, är temperatur- och tryckoberoende och har en mycket exakt utmatningshantering.

perma ULTRA kraftfulla automatsmörjare

Med perma ULTRA sätter perma en ny standard för smörjautomation.

Effektiv avgasning av medium

Gas och luftbubblor i smörjmedlet kan skada din utrustning. Med Walther Systemtechnics WADS-01, avgasningssystem, blir du av med gas och luftbubblor i ditt medium och optimerar därmed smörjprocessen.

WPS Professional doserar åt dig

Walther Systemtechnics nya helautomatiserade doseringspump spelar i en egen division. Lämpar sig för medium- till högvisköst media.

Smörj smartare

Smarta enpunktssmörjare har tagit över en stor del av de manuella smörjsysslorna. De har bidragit till att förhindra driftstopp.

Varför fjärrmontage?

Det finns många fördelar med att fjärrmontera smörjenheterna. Vi reder ut begreppen.

Ny generation automatsmörjare

perma går därmed i bräschen för utvecklingen av automatsmörjare. perma uppgraderar sin tidigare så populära STAR VARIO, ökar trycket och förser den med blåtand.

Välj rätt automatsmörjare

Har du koll på alla dina smörjpunkter och kommer du åt att smörja alla dina smörjpunkter under drift?

Minska arbetsinsatsen med 90%

Viste du att du kan reducera tiden som går åt att smörja dina fettsmorda smörjställen radikalt?

Bättre snurr på vindkraften

Smörjningen - en avgörande faktor när det gäller tillförlitlig drift av vindkraftverk. Men hur gör man för att sköta underhållet i de många gånger extremt utsatta miljöerna?

Bergsäkert smörjunderhåll

I gruvdrift och tung industri utsätts maskinparken för extrema påfrestningar. Vad kan jag göra för att slippa oförutsedda driftstopp?

VECKANS VARA

Ta en titt vad som döljer sig bakom veckans vara!

PERMA NOVA

perma NOVA kan användas för alla applikationer som ligger inom ett temperaturområde från -20 ° C upp till 60 ° C. Tömningstiden (1 - 12 månader) kan enkelt programmeras. En temperatursensor mäter regelbundet omgivningstemperaturen och styrenheten beräknar den erforderliga gasproduktionen baserat på dessa data.
Till veckans vara

Menu