perma ULTRA – kraftfullt gränsöverskridande smörjsystem

Med ULTRA sätter perma-tec en ny standard för smörjautomation. perma ULTRA är idealisk för en rad olika tillämpningar tack vare sin flexibilitet och den starka pumpmotorn som genererar ett tryck på hela 50 bar, vilket gör den särskilt lämpad för längre rörledningar eller där fördelningsblock fördelar till fler smörjpunkter. De tre patronstorlekarna 500, 750 eller 1000 cm³ gör perma ULTRA till ett system som tillgodoser även den eller de smörjpunkter som kräver stora mängder smörjmedel. Kan fjärrstyras och programmeras via Bluetooth.
NYHET

Stort temperaturspann

Tillförlitlig funktion mellan -40°C och +60°C.

Fjärrstyrning via Bluetooth

Styr och övervaka perma ULTRA med perma CONNECT APP via Bluetooth.

Extra kraftfullt

Hela 50 bars arbetstryck ger möjlighet till fjärrmontering samt användning av fördelningsblock.

Monteringssatser

Stor flexibilitet med många olika lösningar som förenklar montage varhelst du önskar.

Många valmöjligheter

Tre patronstorlekar 500, 750 eller 1000 cm³ gör perma ULTRA idealisk i tillämpningar som kräver större mängd smörjmedel. Den starka pumpmotorn genererar ett tryck på hela 50 bar vilket gör den särskilt lämpad vid montage med längre rörledningar eller för användning i sträng kyla. Längre ledningar tryggar åtkomst till svåråtkomliga smörjpunkter utomhus såväl som inomhus och bidrar samtidigt till en säker arbetsplats. Exempel på användningsområden är transportörer, vibrationsmatare, siktar, roterande ugnar och bandtransportörer.

Kraftfullt smörjsystem oberoende av temperatur och mottryck

perma ULTRA är ett helautomatiskt smörjsystem med mycket exakt dosering, oberoende av omgivningstemperatur och mottryck. Du väljer själv om tömningstiden skall anges i veckor eller månader. Med dessa alternativ är perma ULTRA ett extremt mångsidigt och kapabelt smörjsystem som möjliggör förlängda och planerade underhållsintervaller. Inställningarna görs enkelt antingen via tryckknappen på LCD-displayen på drivenheten eller via perma CONNECT APP. Gröna eller röda lysdioder visar driftstatus för enheten, även på avstånd. Den slitstarka och robusta enheten är framtagen för att tåla tuffa miljöer i allehanda industriella tillämpningar.

Bluetooth-funktionalitet för fjärrstyrning

perma ULTRA är försedd med Bluetooth-funktionalitet som standard vilket ger möjlighet till fjärrstyrd programmering, kontroll men även larmfunktion. perma CONNECT APP har utvecklats speciellt för enkel och tillförlitlig kontroll av perma ULTRA på svåråtkomliga ställen eller på riskfyllda platser. Detta bidrar aktivt till ökad säkerhet på din arbetsplats. Appen är tillgänglig gratis på Google Play och App Store.

Stort utbud av monteringssatser

perma ULTRA har en extrasmörjningsfunktion som kan aktiveras på distans med hjälp av appen perma CONNECT APP. Ett stort utbud monteringssatser och tillbehör finns tillgängliga för att säkerställa montage. Dessutom finns en skyddskåpa som tillval för montage på extremt utsatta platser.

perma CONNECT APP håller koll på smörjpunkterna

perma ULTRA fjärrstyrs via Bluetooth med perma CONNECT APP. Perma Maintenance Lubrication Program (MLP) tillför en överskådlig struktur med detaljer om perma ULTRA som är åtkomliga via CONNECT APP. Aktuell information om driftstatus förs över till MLP så att du praktiskt och bekvämt når informationen ifrån din arbetsdator.
FJÄRRSTYR

VAD BEHÖVER DU?

Drivenhet

Programerbar enhet som kan fjärrstyras via Bluetooth.
Drivenhet

Smörjpatron

Fettpatronerna finns i 500, 750 eller 1000 cm³
Smörjpatron

Batteripack

Batterier behövs för att strömförsörja enheten.
Batteripack

Monteringssats

För att montera enhet och ansluta till smörjpunkt.
Montagekit

Menu